Szolgáltatások

 

Termelési folyamatok optimalizálása

A cukrászat szakmai és eredményekben mérhető fejlesztése 

Segíteni a cukrászati vállalkozásoknak valódi potenciáljuk felismerésében és céljaik elérésében izgalmas és mérhető feladat.

 A műhelyben rendelkezésre álló gépek, berendezések és eszközök kapacitásainak kihasználása...

A munkatársak szakmai tudásához igazodó feladatok....és a fejlesztés gondolata

  • Meglévő infrastruktúrára, költséghatékony termékkínálat kialakítása

  • Kis létszámú műhelyek időgazdálkodás támogatása, eredményesség javítása
  • Meglévő eszközparkra szabott optimalizált működés
  • Munkaerő gazdálkodás / Csapatmunka és egyéni feladatok

  • Innováció és piackövető magatartás

  • Cukrászati termékek technológiája

  • Cukrászati termeléshez kapcsolódó gazdasági számítások 

  • Üzem elszámoltatása

  • Készletgazdálkodás (Átlagkészlet és forgási mutatók meghatározása)

  • Kereskedelem és marketing

Pénzügyi befektető által üzemeltetett cukrászda és kávézó teljes szakmai menedzsmentje

Termékfejlesztések

Különleges és népszerűvé váló finomságok nap mint nap

Értékteremtés és hagyománytisztelet

Tradicionális, szezonális és saját termékpaletta, vonzó sikertermékek. Magas fokú élelmiszer biztonságot és a minőséget mindig szem előtt tartva

  • Kézműves cukrászat

  • Csokoládé termékek

  • Kávéházi fejlesztések

  • Design édességek, egyedi termékek

Működő vagy új rendszer audit

Cukrászati vállalkozások termelési folyamatainak racionalizált szakmai és gazdasági tervezése, építése és fejlesztése

Megtaláljuk a legjobb utat a hatékonysághoz!

Rendszeraudit és folyamat átvilágítás célja az üzleti folyamatok optimalizálása, szükség szerint a működésmód felülvizsgálata és az eredményesség stabilizálása vagy növelése,

Induló vállalkozások kezdeti kockázatának mérséklése, szakmai és piaci nehézségeinek áthidalása, hatékony és költség optimalizált működése, átgondolt üzleti tervezése.

HACCP dokumentáció készítése, bevezetése, tanácsadás

Napi adminisztráció és pénzügyi asszisztencia

Naprakész iroda

Termeljünk vagy adminisztráljunk? Az örök kérdés...

Biztos cégháttér, hogy számodra fókuszban a profit maradjon

  • Távolról is hatékonyan működő adminisztráció
  • Ügyfélszolgálat, call center
  • Pénzügyi előkészítés, online számlázás
  • Cégre szabott költséghatékony megoldások
  • Webáruház iroda

Értékesítés fejlesztés

Segítünk feljebb lépni!

A tudatos piacbővítés összetett kihívás, a vásárlói és a piaci igényeknek való megfelelés többszintű feladat.
Legyen szó egy termelő műhelyről, cukrászdáról vagy egy kávézóról, az értékesítés fejlesztése talán a legfontosabb feladat. A fogyasztói igények változását is fel kell ismerni és alkalmazkodni a piac várakozásaihoz. Mindezt úgy, hogy megőrizzük vállalkozásunk értékeit és munkánk lendületét. 
Számtalan lehetőség segíti a vállalkozásokat, Az egyedi megoldásokat gyorsan megtaláljuk, és sikeresen alkalmazzuk.
Kis befektetés, mérhető eredményesség, piacbővülés és növekvő vásárlói elégedettség. 

Cukrászati vállalkozások termelési folyamatainak racionalizált szakmai és gazdasági tervezése, fejlesztése, építése

Czömpöly Eleonóra | © 2020
.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el